Κατασκευή - Συντήρηση

 

Μοίρας Νικόλαος
Μελέτη, Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων | Μύκονος


 

Η εταιρεία μας, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες και στα νέα δεδομένα της εποχής, προσφέρει ολοκληρωμένες και υπεύθυνες λύσεις για τη δημιουργία όμορφων χώρων πρασίνου, με γνώμονα τις προσωπικές σας προτιμήσεις και την οικολογική συνείδηση.

Οι συνεργάτες μελετητές της εταιρείας μας πραγματοποιούν ολοκληρωμένες και πλήρεις φυτοτεχνικές μελέτες, που εξασφαλίζουν τη σωστά οργανωμένη και τεχνικά άρτια εγκατάσταση, επέκταση, ή βελτίωση, εσωτερικών ή και εξωτερικών χώρων πρασίνου, για το μέγιστο δικό σας όφελος.

Η πολυετής εμπειρία μας σε έργα πρασίνου και ειδικές κατασκευές, σε συνδυασμό με το μεράκι και την αγάπη για την δουλειά, μας δίνουν τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε και να ολοκληρώνουμε έργα πρασίνου όλων των επιπέδων, ανεξαρτήτου μεγέθους και δυσκολίας.

Την επίβλεψη και το νοικοκύρεμα της οποιασδήποτε εργασίας γίνεται στο χώρο, επιμελείται και καθοδηγεί, από την πρώτη στιγμή ως την παράδοση του έργου ο Μοίρας Νικόλαος.

Η συντήρηση των έργων γίνεται από εμάς τους ίδιους, που οραματιστήκαμε μαζί σας την εξέλιξη του αγαπημένου σας χώρου, του κήπου σας, που εξαρχής σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε!