Όροι

 

Μοίρας Νικόλαος
Μελέτη, Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων | Μύκονος


 

Όλα για τον κήπο
Η επιχείρησή μας ασχολείται με ιδιαίτερη επιτυχία στην αρχιτεκτονική τοπίου, την κατασκευή και συντήρηση κήπων, χώρων πρασίνου, την κατασκευή πράσινων δωμάτων (ταρατσόκηποι) και βεραντών. Ειδικότητα μας είναι η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου ενός σπιτιού και του κήπου (διαμόρφωση κήπου, κατασκευή κήπου).
 
Η επιστημονική μας γνώση σε συνδυασμό με την εμπειρία μας και τη σωστή οργάνωση είναι η εγγύηση για άριστα αποτελέσματα.
 
Η επιχείρηση μας συνεργάζεται με πολλά συνεργεία που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με τα έργα πρασίνου αρχιτέκτονες, μηχανικούς, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους, συνεργεία μονώσεων κλπ. Καθώς και με τις κυριότερες εταιρείες υλικών αυτόματου ποτίσματος και προγραμματιστών άρδευσης όπως και με παραγωγούς φυτών, με στόχο την χρησιμοποίηση των ποιοτικότερων μέσων για την διαμόρφωση του εξωτερικού σας χώρου.
 
Ανάλογα με τις ιδιαίτερες εδαφοκλιματικές συνθήκες που συναντούμε σε κάθε χώρο, καθώς και σε συνεργασία με τους πελάτες μας, μελετούμε της ανάγκες και διαμορφώνουμε ένα αποτέλεσμα που ικανοποιούν όλες τις αισθήσεις.
 
Έμπειρο εργατικό προσωπικό με την επίβλεψη γεωπόνου και τη χρήση όλων των απαραίτητων τεχνικών βοηθημάτων (εργαλεία, μηχανήματα, φάρμακα κλπ.) αναλαμβάνει την εφαρμογή του προγράμματος συντήρησης που διαμορφώθηκε για τον κάθε χώρο πρασίνου.